FREMAD Ungdom

Vil du være med i kampen for det liberale demokrati og er under 30 år, så er Fremad Ungdom nok noget for dig. Vi står sammen om værdier som frisind, en fair udlændingepolitik og et stærkt europæisk fællesskab. FU er Fremads ungdomsparti, og en særlig mulighed for dig til at engagere dig i et værdiliberalt politisk projekt.

Vi holder mange forskellige politiske og sociale arrangementer, hvor du får muligheden for at deltage i interessante debatter og politiske diskussioner. Vores udgangspunkt er i den liberalisme og blå humanisme som Fremad er bygget op omkring. FU er et hyggeligt fællesskab at møde andre ligesindede unge, der deler dine synspunkter og værdier, både til officielle og uformelle begivenheder.

Hvis du måtte have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Fremad Ungdoms formand.

Mads Fencker
+45 25 75 07 31
formand@fremadungdom.dk 

På billedet ses bestyrelsen i Fremad Ungdom. 24-årige Mads Fencker (nr. tre fra højre) er landsformand, mens Anders Vile (nr. fire fra højre) er næstformand. 

Bliv medlem af fremad ungdom

Er du under 30 år, kan du melde dig ind i FREMAD Ungdom.  Melder du dig ind i FREMAD Ungdom, bliver du samtidig også medlem af moderpartiet FREMAD, uden at det koster ekstra.

Meld dig ind og betal det årlige kontingent via knappen nedenfor. Medlemskabet koster 75 kr. årligt.